V podjetju Košaki TMI se ponašamo s 143-letno tradicijo proizvodnje mesa in mesnih izdelkov. Na slovenskem tržišču smo namreč prisotni že od leta 1872. Tako se lahko pohvalimo kot najstarejši slovenski proizvajalec v svoji panogi, na kar smo še posebej ponosni. Skozi vsa leta delovanja smo se razvili v uspešnega proizvajalca mesa in mesnih izdelkov v Sloveniji in tujini.

Košaki TMI tako ostajamo sodobno podjetje s prepoznavno blagovno znamko, ki svojim kupcem v Sloveniji in tujini ponuja vrhunske mesne izdelke. Kljub tehnološki dovršenosti pa ohranjamo tradicijo in se vsakodnevno trudimo za kulinarično zadovoljstvo svojih kupcev.

cilji

Osnovni cilji družbe Košaki so stabilnost podjetja in njegova rast, zagotavljanje visoke kakovosti, povečevanje prepoznavnosti blagovne znamke, intenzivni razvoj, ohranitev proizvodnje mesnih izdelkov in klavniške dejavnosti ter zagotavljanje varnih delovnih mest. Še posebej velja omeniti, da Košaški izdelki ne vsebujejo alergenov, torej glutena, soje, oreščkov itd. Narejeni so s polno mero skrbi, predanosti, predvsem pa z ljubeznijo in skrbjo za potrošnika ter njegovo zdravje.